Despre Klanar Imobiliare

Tranzacții, nu vorbe!

Klanar Imobiliare activeaza in judetul Arges oferind spre vanzare, inchiriere, case, terenuri, apartamente situate in special in zona Montana – Curtea de Arges, Campulung, Transfagarasan, Domnesti, Nucsoara, Bradet, Rucar.

De asemenea, Klanar Imobiliare activeaza si in Bucuresti prin LUXIMO divizia IMOBILIARE de LUX . Serviciile sunt complete agentia avand un departament specializat de proiectare arhitectura care ofera proiecte de case, vile, moteluri, pensiuni precum si masuratori, cadastru studii geo, etc. Pentru imobilele tranzactinate prin noi oferim o serie de facilitati si bonificatii. Compania detine si cel mai citit ziar din Arges, ziarul PROFIT precum și Televiziunea PROFI 24 TV

Părerile Clienților

Când o persoana își face cu drag meseria, asta se vede atât în caracterul persoanei respective, cât și în rezultat. Mulțumesc d.na Narcisa pentru promptitudinea și profesionalismul ei, pentru atitudinea pozitiva și pentru sfaturi. Este clar o persoana cu care as dori sa colaborez și pe viitor! Recomand
de Cristian Banica
Intreprinzator
Cea mai buna firma in domeniu din județul Arges. Am vândut in 2006 cu ajutorul acestei agenții un apartament cu 2 camere ,foarte profitabil pentru familia mea. Atenti la acte, la aspectele juridice, atenți cu fiecare client. Profesionalism!
de Liviu Nicolae
Manager, IPEE ATI SA
Sint o persoana care a vindut doua apartamente cu Klanar Imobiliare. Am pornit discutiile cu managerul Narcisa Uță si pot spune ca a decurs totul bine avind in vedere ca eu nu eram in tara . Cei da la Klanar Imobiliare au trebuit sa rezolve totu . Eu doar am mers la semnat ,sunt foarte multumita și voi mai colabora cu agentia Klanar.
de Nico Negoi
Intreprinzator

Compare listings

Comparaţie