Casa in Bascov, judetul Arges

Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image Gallery Image
 • Casa
  154 ft2
  bedroom 3 Nr. Dormitoare
  bathroom 2 Băi
 • Vanzare
  Price negotiable
  Status: Disponibil
  An constructie: 0
 Descriere
Vindem Vila Parter + Etaj cu teren de 2078 mp, in suprafata desfasurata de 154 mp, amenajata complet, utilata si mobilata complet in zona Bascov, Arges, lângă Poligon.
Casa este decomandata si dispune de urmatoarea impartire, la parter living, bucatarie, 2 spatii de hol, baie iesire din casa in garaj, terasa in fata casei si scara care ne conduce la etaj unde regasim 3 dormitoare, baie, hol si un dressing generos. In partea exterioara a casei este formată din bucatarie de vara cu intrare din interior si exterior, spatiu de foisor pentru amenajare gratar, anexa gospodareasca pentru depozitatare diverse. Curtea este amenajata complet, cu piatra de stanca, iar in partea din spate a casei care este la liziera padurii, este foarte multa zona verde. Toate utilitatile. Internet. Tv. Pretul 198.000 euro negociabil.
Tel 0743237183
 Facilitati generale
 Distanţe:

 Eficiența energetică:

Localizare pe harta
Review

 Rezumat:

Prezentare generală
Casa in Bascov, judetul Arges Vanzare
Price negotiable
Adresa: Bascov
Oras: Bascov
Judetul: ARGES
Tara: ROMANIA
Cod poștal: 115300

 Agent

 Mesaj…

2 X 3 = ?
Top
X

Vrei sa afli primul de ofertele imobiliare ?

Dai doar un like si esti INFORMAT!

Contacteaza-ne